Ko smo mi

Dragi roditelji,

Mi smo  privatna predškolska ustanova „ŠVRĆA“, koja je verifikovana u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Gde smo?

Nalazimo se na Kanarevom Brdu u Beogradu na izuzetno pristupačnom mestu, te smo veoma pogodni za sve vas koji živite na Miljakovcu i u Rakovici. Smešteni smo u poslovnom objektu sa prostranim dvorištem koji je idealan za igru i druženje. Prostor je adekvatno opremljen i sadrži sve što je neophodno za kvalitetan obrazovni i vaspitni rad. Lokacijski je odvojen od saobraćaja i gužve, što ga čini prijatnim mestom gde deca mogu da se opuste i druže sa svojim vršnjacima. Kako bi na vreme rezervisali mesto u našem vrtiću za vaše dete, možete nas pozvati u bilo kom trenutku.

Kako radimo?

Vrtić „Švrća“ radi svakog radnog dana. Rad sa decom realizuje se kroz celodnevni boravak od 06:00 do 18:00 časova i poludnevni od 06:00 do 12:00 časova. U sklopu vrtića postoje 3 grupe sa maksimalnim brojem dece po grupi od 10-12. Grupe su male, jer nam je cilj da svako dete dobije dovoljno pažnje. Rad, nega i vaspitanje dece povereni su vaspitačima koji imaju dugogodišnje iskustvo.

Privatni vrtić sa iskusnim vaspitačima

Cilj nam je da obezbedimo kreativne, zanimljive i bezbrižne svakodnevne boravke kroz raznovrsne i kvalitetne programe i radionice namenski osmisljene za najmlađe. U privatnom vrtiću „Švrća“ sa decom rade iskusni vaspitači sa stručnim saradnicima. Oni će svojim stečenim znanjem i predanim radom doprineti da svaki dan bude drugačiji i lepši, ispunjen stvarima koji će činiti vaše dete srećnim, razdraganim i radosnim. Želimo da vaša deca svaki dan nauče nešto novo, da izađu kreativnija i bogatija novim saznanjima i svakako da iščekuju nova druženja.

Zašto baš mi

Privatni vrtić „Švrća“ je predškolska ustanova koju je verifikovalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i izgrađena je u skladu sa svim standardima rada sa decom. Ova predškolska ustanova jedna je od ustanova za decu, gde se pruža mogućnost upisa dece uz subvenciju grada Beograda.

Kao privatna predškolska ustanova, ŠVRĆA je prijatno i bezbedno mesto na kom će se vaše dete osećati bezbrižno i prihvaćeno, a ujedno i razviti svoje sposobnosti kroz najrazličitije osmišljene aktivnosti. Naš zadatak  je da pored brige o deci, vaše dete bude bude srećno i zadovoljno, da mu bude zanimljivo, da upozna prve prijatelje i da se igrajući oseti voljeno.

Dragi roditelji, upis je u toku! Posetite nas, upoznajte se sa lokacijom i prostorom. Bićemo i više nego polaskani kada odlučite da upišete vaše dete u naš vrtić. Za sve dodatne informacije, mi smo tu.

Dobrodošli u ŠVRĆU!